• ONDERNEMERSONTBIJT ROTTERDAM

    Juni 2018 - Datum & locatie binnenkort bekend

Volgend ontbijt

Juni 2018

Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt

"Het Ondernemersontbijt Rotterdam weet mij altijd weer te verrassen met bijzondere locaties. Het is goed om de ondernemers uit onze stad te kunnen spreken in een informele setting. Voor mij is het steeds weer inspirerend om gastheer te kunnen zijn."
Ahmed Aboutaleb
Burgemeester Rotterdam

AANMELDEN

Rotterdamse ondernemers die lid zijn van een van onze partnerorganisaties kunnen zich inschrijven in de database van het Ondernemersontbijt Rotterdam.

Je kunt je inschrijven als je lid bent van een van onze Rotterdamse partnerorganisaties.

Nadat je inschrijving is goedgekeurd ontvang je via e-mail uitnodigingen voor de ontbijten die wij in de toekomst organiseren. Ben je al ingeschreven als “lid” dan ontvang je vanzelf een uitnodiging per e-mail. Je hoeft dan niet opnieuw je gegevens in te vullen. 

Heb je verdere vragen of suggesties dan kun je contact met ons opnemen. 

De deelname aan het Ondernemersontbijt Rotterdam is gratis. Wij behouden ons het recht voor om inschrijvingen te weigeren. Het bezoeken van de bijeenkomsten gebeurt op eigen risico. 

Wat zeggen andere deelnemers?

Wil je weten hoe de bezoekers het ontbijt waarderen, klik hier (PDF) voor de uitslag van de in 2010 gehouden enquête onder de deelnemers van het Ondernemersontbijt. 

PARTNERS

Wij zijn trots op onze sponsors en partners. Het Ondernemersontbijt Rotterdam is gratis te bezoeken en wordt mede aangeboden door de Gemeente RotterdamRabobank en RET.

Relaties en leden van onze netwerk partnerorganisaties kunnen zich in principe inschrijven in de database om na goedkeuring uitnodigingen te ontvangen. 

NETWERKPARTNERS

COntact

Het Ondernemersontbijt Rotterdam is een evenement van Bureau Peter Schuiten b.v. In Capelle aan den IJssel wordt het Ondernemersontbijt in samenwerking met Expo Select georganiseerd.

Bureau Peter Schuiten b.v.

Middelie 45A, 1472 GR Middelie
Tel 06 55 33 12 92
@ info@schuiten.nl